Personal training Veghel

Personal training in Veghel

Bent u op zoek naar personal training in Veghel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten gevestigd in Erp, maar werken in de gehele omgeving, en dus ook in Veghel. Onze personal training is bedoeld voor mensen die graag in beweging willen komen, maar het lastig vinden zonder hulp hun sportieve doelen te bereiken. U weet bijvoorbeeld niet welke oefeningen voor u geschikt zijn of hoe u deze het beste uitvoert. Ook zijn er genoeg mensen die simpelweg niet teveel onderzoek willen doen of willen nadenken tijdens het sporten. Dan kan het heel fijn zijn om tijdens onze personal training in Veghel enkel de instructies van uw trainer op te hoeven volgen. Deze maakt voor u een trainingsschema op maat, en begeleidt u één op één richting uw doelen.

Door zowel bij aanvang als gedurende uw gehele trainingsperiode uw vetpercentage, spiermassa en vochtbalans te meten ziet u dat de trainingen en uw gezonde leefstijl effect hebben. Dit doen we met geavanceerde apparatuur, en is inbegrepen bij onze personal training.

Afvallen met personal training in Veghel

Een van de meest gehoorde redenen dat mensen bij ons aankloppen voor personal training in Veghel is dat ze willen afvallen. Gewicht verliezen is haast onmogelijk zonder de juiste beweging, want u zult immers calorieën moeten verbranden om af te vallen. Als afvallen uw doel is is ook krachttraining van belang. Hoe meer spiermassa u namelijk heeft, hoe hoger uw verbranding is, zelfs in rust. Weet u niet waar u moet beginnen of denkt u bij krachttraining direct aan bodybuilders? Neem dan zeker even contact met ons op betreft de mogelijkheden voor personal training in Eindhoven of Veghel. Krachttraining is namelijk geschikt voor iedereen, en is er in veel verschillende vormen en met veel verschillende doeleinden.

Personal training Veghel

De juiste combinatie van voeding en sport

Als personal trainer in Eindhoven, Erp en Veghel weten we hoe belangrijk het is om een gezond voedingspatroon aan te houden. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of zich lekkerder in uw vel wilt voelen, sporten heeft veel minder zin als u ongezond eet. Daarom bieden wij een unieke combinatie van personal training met een gedegen voedingsadvies. Met een op maat gemaakt voedingsschema weet u zeker dat u uw lichaam geeft wat het nodig heeft, en dat u uw gezondheid op de juiste manier bevordert.

Op het gebied van voeding werken we bovendien samen met SynTech Nutrition. Dit is een merk met hoogwaardige voedingssupplementen, waar u korting op krijgt als u bij ons de personal training in Veghel volgt.