Personal training Eindhoven

Personal training in Eindhoven

Bent u op zoek naar personal training in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten gevestigd in Erp, maar hebben ook een locatie in Eindhoven. Met onze hulp bereikt u gemakkelijk uw sportieve doelen, en voelt u zich binnen de kortste keren weer fit. Wat u ook wenst te bereiken, wij doen dit altijd op persoonlijke wijze en met een aanpak op maat. Iedereen is immers anders, en de oefeningen die voor u een ander effectief zijn hoeven dat voor u niet te zijn. Daarom analyseren wij voordat we met de personal training in Eindhoven starten eerst wat u wilt bereiken en onderzoeken we met geavanceerde apparatuur uw vetpercentage, spiermassa en vochtbalans. Deze informatie vertelt ons veel over uw conditie en algehele gezondheid, en van daaruit starten we met de begeleiding.

Personal training in Eindhoven incl. voedingsadvies

Als personal trainer in Eindhoven weten we hoe belangrijk voeding is voor een goede gezondheid, maar ook voor het optimaliseren van sportieve prestaties. Daarom krijgt u als u bij ons personal training in Eindhoven volgt ook een gedegen voedingsadvies. Met ons op maat gemaakte voedingsschema weet u zeker dat u alle essentiƫle voedingsstoffen en bovendien voldoende energie binnenkrijgt. Hoe dit voedingsschema eruit ziet is afhankelijk van uw sportieve doelen, en de reden dat u onze personal training in Eindhoven volgt.

Voor al onze sporters en atleten werken we samen met SynTech Nutrition. Dit zijn zeer hoogwaardige voedingssupplementen die u net dat beetje extra kunnen geven, zodat u het uiterste uit uw prestaties kunt halen.

Personal training Eindhoven

Over onze manier van werken

Of u nu onze personal training in Veghel, Eindhoven of Erp volgt, wij werken altijd op een zeer transparante en persoonlijke manier. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en uw grenzen durft te verleggen. We proberen u dan ook steeds een beetje uit te dagen, maar u beslist zelf waar uw grenzen liggen. Samen werken we naar een mooi resultaat, wat uw persoonlijke doelen ook zijn.

Op het gebied van sport en beweging leggen we altijd met geduld uit hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. We corrigeren u waar nodig, en motiveren u op positieve wijze om het beste uit elke training te halen. Daarnaast staat ook plezier centraal in onze trainingen. Het moet niet altijd afzien zijn, maar tevens een leuke, sportieve afleiding van uw dagelijkse bezigheden. Tijdens het sporten maakt u namelijk allerlei hormonen aan die u goed doen voelen, vandaar dat het niet alleen goed is voor uw fysieke, maar ook voor uw mentale gezondheid.

Heeft u interesse in persoonlijke begeleiding bij het sporten en wilt u tevens weten hoe het voor u ideale voedingspatroon er uitziet? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.