Personal trainer Eindhoven

Personal trainer in Eindhoven

Al jaren kunt u bij ons terecht voor een personal trainer in Eindhoven. We zitten gevestigd in Erp, maar hebben tevens een locatie in Eindhoven. U kunt dus vanuit de gehele omgeving bij ons terecht voor trainingen, voedingsadvies en een uitgebreide lichaamsanalyse. Deze analyse voeren we uit met geavanceerde apparatuur, en is bedoeld om inzicht te verkrijgen in uw algehele conditie. Uw personal trainer in Eindhoven meet uw vetpercentage, spiermassa en vochtbalans, en doet dit tevens nadat u een tijdlang bij ons getraind heeft. Zo houden we de resultaten van onze aanpak in de gaten, en ziet u tevens het effect van de trainingen.

Personal trainer in Eindhoven voor voedingsadvies

Het belangrijkste onderdeel van onze personal training in Eindhoven is natuurlijk het onder begeleiding sporten en bewegen. Wij weten echter maar al te goed hoe belangrijk gezonde voeding is en hoe u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom ontvangt u van uw eigen personal trainer in Eindhoven ook een op maat gemaakt voedingsschema. Dit schema is bedoeld om uw lichaam maximaal te voeden en te voorzien van de juiste hoeveelheid energie en nutriƫnten.

Door voeding mee te nemen in onze aanpak is het effect van de trainingen veel groter en zult u zien dat niet alleen sneller, maar ook gemakkelijker uw sportieve doelen bereikt. De juiste voeding is bovendien niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. Een gezond voedingspatroon zorgt namelijk voor meer balans in uw hormonale systeem, net zoals dat sport en beweging dat doen. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of u simpelweg lekkerder in uw vel wilt voelen, de aanpak die onze personal trainer in Eindhoven hanteert kan u zeker helpen!

Personal trainer Eindhoven

Over onze manier van werken

Of u nu bij ons aanklopt voor personal training in Veghel, Erp of Eindhoven, we werken altijd op een transparante en zeer persoonlijke manier. Dit wil zeggen dat we u geduldig uitleggen hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden, en u motiveren om steeds meer uw grenzen te verleggen. We vinden het belangrijk dat u begrijpt waarom we deze oefeningen uitkozen, en waarom we u bepaalde voeding aanraden. Onze ervaring leert ons namelijk dat wanneer mensen begrijpen waarom ze iets doen, ze veel gemotiveerder zijn. Wat uw sportieve doelen ook zijn, met ons als personal trainer in Eindhoven bereikt u ze zeker, en dat op een ontspannen en plezierige manier. Laten we immers niet vergeten dat sporten ook de perfecte manier is om de dagelijkse stress en beslommeringen los te laten. Zien we u snel voor uw eerste training?